ACADEMY OF X AND BUSINESS

VÄLKOMMEN TILL ACADEMY OF MUSIC AND BUSINESS!

XB är ett brand av skolor där X är en variabel. Jag och min partner Magnus Lundin, som en gång i tiden var min musiklärare, bestämde oss för att starta skolan vi själva hade velat gå på när vi var 16 år gamla. Av bara farten föddes då AMB, Academy Of Music & Business och som blivit en stor succé.

Skolan är starkt värdegrundsdriven även om karaktärsämnena kan skifta. 2017 kommer vi  även att få se ASB Academy Of Sport & Business, Academy Of Gastronomy & Business och Academy Of Retail & Business.

Vår kärnverksamhet är individutveckling. Vi vill bidra till att forma trygga ungdomar som får kunskap om att se sina framtidsmöjligheter på ett unikt sätt.

VAD ÄR AMB?

Academy Of Music & Business är en helt unik musik- och affärsrelaterad spetsutbildning i Småland som startades upp hösten 2013. Utbildningen är riksrekryterande och skolan präglas av ett omfattande värdegrundsarbete.

 

MY BETTER ME

Vad är det? MY BETTER ME är ryggmärgen som går som en röd tråd genom alla utbildningar inom Academy of x and business.

X:et står för den passion och glädje som eleven har för det ämnet som eleven brinner för. Tillsammans med värdegrunden så blir Academy of X and business en modell för en stor del av skolstrukturen.

 

Skills used

Development
Design
Marketing

Users testimonials

  • Jag som många andra kanske hade en förutfattad mening om Andreas från hans medverkande i diverse TV-program. Förvånande är att han är en slipad entrepenör som bevisar att hans framgångar inte beror på slumpen eller tur, det är mycket hårt arbete som ligger bakom den.
    Inspirerande läsning som går att applicera på all slags business.

    Thomas Karlsson,
  • Jag läser mycket böcker, främst livsfilosofiska. Jag har läst och reflekterat mycket under 20 års tid. Men inte uträttat mycket. ALLT är kvar att uträtta! Andreas får lära mig hur man går från idé till succé. Inledningen av boken är kanon, vem kunde tro att han hade sådant djup?

    Andreas är väl en sån person som Per Gessle och Benny Andersson. Allt de tar i blir till guld. Jag beundrar Andreas för att han nu vill GE TILLBAKA

    Teuvo Broström,