Pope-Ford-awardwinning-olofsson-12
avicii-andreas-carlsson-artwork
POPE_creative_studio_logo_instagram
thumb.pope.creative.robin.olofsson.coldplay.magic
pope.creative.robin.olofsson.madonna.thumb
POPE_creative_studio_logo_instagram
pope-studios-robin-Beyonce-1
pope-creative-robin-olofsson-mackmyra-thumb

POPE CREATIVE STUDIO by Robin Olofsson

Jag och art director Robin Olofsson hade en dröm om att driva en egen byrå för kreativa idéer. Som ett ”Andy Warhol’s The Factory Model 2015” efter det kreativa centra som designparet Eames drev i LA på 70-talet. Skapa en byrå utan murar eller förutfattade meningar, där marknadsföring, varumärken, produktpaketering och konceptutveckling möts på ett spännande sätt.

Tanken är att vi inom en snar framtid även skall kunna agera inkubator åt intressanta start-ups som även kan erbjudas en International Brand Identity. Vi ämnar också att sjösätta nya produkter skapade ur ett marknadsperspektiv.

POPE Studios är fortfarande under uppbyggnad men huserar i rymliga lokaler på Luntmakaregatan i Stockholm.

POPE Studios är inte bara en konceptuell designbyrå och en reklambyrå. Utan visionen för THE HOUSE OF POPE är att skapa en kokande kittell av kreativt varumärkesbyggande där idéer och koncept förpackas i samband med en lanserings-och marknadsföringsplan. Vi vill skapa och  sälja koncept och lösningar för att skapa vår egen bibel. THE BOOK OF POPE.

Vi vill vara en del av den högteknologiska ”startup-boomen” i Sverige när det kommer till att konceptualisera och skapa det visuella, som ofta tar fokus från nyckelpersoners excelark och siffror, för att sätta design och produktens bildspråk i fokus.

FRAMTIDENS SKAPARE AV VARUMÄRKEN – http://p-o-p-e.com

  • ”Robin har ett sätt att hjälpa mig paketera mina mest galna men också röriga idéer i en klar och synlig verklighet som är unik. Med Robins fantastiska konstnärliga sinne har vi kunnat paketera och sälja produkter långt innan de existerat. Han har en talang för att kommunicera en känslomässig kontakt och en nutidskänsla såsom ingen grafiker jag träffat tidigare kunnat.”

    Andreas Carlsson

FÄRDIGHETER ANVÄNDA

Konstnärlighet
Design
Marketing
Photography
Photo Retouch